In de oven gebakken knolselder, langoustines met jus van eigen karkas met gember en room/ Céleri rave rôti au four, langoustines raides, jus de carcasse au gingembre légèrement crémé
Op lage temperatuur gekookt eitje, mousseline van pastinaak, boschampignons met look in zijn eigen braadjus/Oeuf parfait cuit basse température, mousseline de panais, pôelée de champignons des bois à l'ail et son jus de rôti
Pompoensoep met espuma van hazelnoot, broodkorstjes en rozemarijn/Velouté de potiron, espuma de noisettes et coutons parfums au romarin
Bladerdeeggebak met mosselen, jonge spinazie en zachte curry/Feuilleté de moules, pôelée de jeunes pousses d'épinards, jus crémé au curry doux
huisgemaakte garnaalkroketten (verkozen tot beste van Vlaanderen in 2019 en 2020)/Croquettes de crevettes
Hoofdgerechten
gegrilde kalfszwezerik, ingekookte jus met truffel, gegratineerde macaroni/Coeur de riz de veaux braisé, jus corsé à la truffe, gratin de macaroni, champignons du moment en fricassée
Tournedos Rossini, mousseline van aardappel met truffel en geglaceerde raapjes/Tournedos de boeuf Rossini, mousseline de pomme de terre parfuméeà la truffe et ses navets glacés
St. Jacobsnoten met pompoen, espuma van hazelnoten en Wakame/Noix de St. Jacques en déclinaison de courges, espuma de noisettes et algues Wakamé parfumé à l'huile de sésame
In olijfolie gebakken tarbot, artisjokken' à la barigoule', saus van schaaldieren, aardappelmousseline met olijfolie/Filet de turbot pôelé à l'huile d'olive, artichaut en barigoule, sauce crustacée, mousseline de pomme de terra à l'huile d'olive
Zeetongen (6/7) met frietjes en fris slaatje/Soles meunière, frites, salade
Bouillabaisse met verse vis volgens aanvoer/ Choudron du pêcheur façon Bouillabaisse